Domov | Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Spletno mesto www.tkokranj.si upravlja Turno kolesarski odsek Kranj (TKO Kranj), ki se trudi za objavljanje pravilnih podatkov. Če na strani najdete kakršnokoli vsebinsko napako, vas prosimo, da nam to sporočite prek elektronske pošte info@tkokranj.si.

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh, so last TKO Kranj in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja TKO Kranj. Avtorske pravice za vsebine naših spletnih strani so last TKO Kranj in avtorjev prispevkov, ki so podpisani pod njimi.

TKO Kranj si pridržuje pravico do spremembe podatkov, ki jih posredujejo uporabniki, če ugotovi, da ti niso pravilni oz. je njihova vsebina neprimerna. Povezave do drugih spletnih strani so namenjene zgolj informiranju obiskovalcev. TKO Kranj ne jamči za njihovo vsebino in delovanje.

Na straneh www.tkokranj.si spoštujemo vašo zasebnost, zato bodo vsi osebni podatki, ki jih posredujete na naši strani uporabljeni le za potrebe strani in ne bodo posredovani tretji osebi.

 

 

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
>Strinjam se